Asztalfoglalás Jegyfoglalás Hírlevél feliratkozás Hotel Ködmön****

Ködmön Csárda Borétterem és Vacsoraszínház Eger

Levéltári adatok szerint a jelenlegi Ködmön Csárda már az 1778-as években is ezen a helyen állt. Az évek során az étterem többször megújult.  Megmaradtak azonban a magyar gasztronómiára jellemző ízek, alapanyagok, a magyaros hangulat és az itt dolgozók töretlen vendégszeretete. Azt mondják, az étterem konyhája olyan, mintha a kiváló egri borokat az itt készült ételekhez álmodták volna meg.

Vacsoraszínház

Különleges élményt szeretnénk nyújtani és egy új világot megnyitni a vendégek előtt. Nem csak kellemes gasztronómiai helyszínt, hanem időről-időre, kiváló, országosan ismert művészek részvételével olyan kulturális élményt kínálunk, melyre sokáig emlékeznek majd a kedves vendégek. Hol részese, hol szemlélője, hol írója, de alkalmanként szereplője is lehet a vidám előadásoknak.

 

Színházi programok>>

Étterem

Mielőtt étlapunkról választana javaslunk Önnek egy kiváló, a legszebb gyümölcsökből készült igazi pálinkát, „csak az íze kedvéért"...


Az ételeket szakácsaink a legjobb tudásuk szerint készítik.
Bár igaz, hogy mindenki tud főzni, de nálunk a főzés alkotás és örömet okoz.

Az étkezés után egy tüzes egri bor pedig kedvet ébreszt a beszélgetésre.

 

Gasztronómiai különlegességek>>

Rendezvényhelyszín

Egy fiatal pár élete legszebb és legemlékezetesebb napjához nem csak remek helyszínt ajánlunk, hanem kellemes ételeket, hangulatot, odafigyelést, törődést. Konferenciák, állófogadások egyéb családi események megszervezésében és lebonyolításában eddig szerzett tapasztalatunk alapján idézhetjük egyik konferenciánk résztvevőjét: „ ...jó döntés volt Eger és a Ködmön Csárda. Így képzeltük....".

 

Esküvők és céges rendezvények>>