Asztalfoglalás Jegyfoglalás Hírlevél feliratkozás Hotel Ködmön****

VACSORASZÍNÁZ - a CAVEMAN a Broadway után Egerben is!

Főhősünk, egy családja mellől az utcára penderült negyvenes fickó, magyarázza a bizonyítványát: a magánemberként megélt, ám valamennyi férfitársára is kivetíthető konfliktusait. Minden rossznak a nemek közötti különbség az oka (miközben töretlen az Évákhoz való ragaszkodás).
Logikája és fantáziája hamarosan határokba ütközik, amikor is egy nem várt segítség érkezik: megjelenik őse a kőkorszakból, és beavatja évezredes bölcsességébe... A komikus játék közben minden percben magunkra ismerhetünk – de legalább a szomszédunkra!

 

Kálloy Molnár Péter, szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert.
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
A Caveman egy szembesítés, de közel sem fáj annyira, mint más esetekben, mikor önmagunkba kell néznünk. Legalábbis elsőre. A helyszínen ugyanis elnyomja a humoráradat, azonban mikor másnap letisztul, bőven van min gondolkodni, és bólogatni.
Két irányból közelít, ügyesen vázolja a különbségeket, és végül arra jut, hogy nincs mit tenni, a nő és a férfi két egészen különböző faj. Persze ettől még nem bírnak egymás nélkül élni. És ez így van jól. (Mondjuk azt senki se állította, hogy könnyű, ugye?!)

 

Jegyárak: 

7.900,- Ft/fő svédasztalos vacsorával