Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanHungarianPolishSlovak

Csoportok részére összeállított ajánlatunk

Éttermünk már az 1800-as években is megtalálható volt a Szépasszonyvölgyben. Mára a magyaros gasztronómiát kedvelő csoportok kedvelt ebéd illetve vacsorahelyszíne lett. Kiválóan alkalmas kül- és belföldi csoportok vendégül látására. Igény esetén cigánymuzsikát is biztosítunk, illetve egyéb zenés, táncos összejövetelt is lebonyolítunk. Az összeállított ajánlatok  a vendégek elképzeléséhez  igazodva módosíthatóak.  Az árakat rugalmasan kezeljük, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Telefon: +36 36 413-172 
email: info@kodmoncsarda.hu

2024. évi menüajánlat

A1:

  • Magyaros gulyásleves
  • Baconbe göngyölt csirkemell  jázmin rizzsel, cézár salátával 
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával

 

A2:

  • Legényfogó leves
  • Egészben sült fokhagymás sertéspecsenye kemencében sült héjas burgonyával, párolt káposztával
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával

 

A3:

  • Legényfogó leves 
  • Vörösboros marhapörkölt házi tarhonyával
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával

 

A4:

  • Bográcsban főtt gulyásleves 
  • Tejfölös csirkepaprikás vajas galuskával 
  • Somlói galuska

 

A5:

  • Betyárleves csipetkével 
  • Bükkaljai sertésborda vadászmódra rizzsel, burgonyakrokettel 
  • Somlói galuska

 

A6:

  • Legényfogó leves 
  • Magyaros szűzérmék ropogós kolbászkarikákkal burgonyagerezddel és párolt jázmin rizzsel
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával

B1:

  • Aranyló húsleves csigatésztával
  • Csirkemell juhsajttal kemencében sütve, zöldséges rizzsel, cézár salátával 
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával


B2:

  • Fazékban főtt tyúkhúsleves 
  • Sertéssült bakonyi módra kapros, vajas galuskával
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával, erdei gyümölcsmártással

 

B3:

  • Sült hagymakrém leves fűszeres kenyérkockával
  • Sertés aprópecsenye, házi tarhonyával, káposzta salátával 
  • Túró mousse mézes puszedli morzsával

 

B4:

  • Újházi tyúkhúsleves csigatésztával 
  • Egészben sült sertéspecsenye parasztosan kemencében sült hagymás-szalonnás burgonyával 
  • Somlói galuska

 

 

 

 


B6: 

  • Magyaros gulyásleves
  • Hortobányi húsos palacsinta
  • Ropogósra sült kacsacomb párolt káposztával,hagymás tört burgonyával
  • Somlói galuska

Borkóstoló ajánlataink

Ködmön Csárda Borétterem presztízs borkínálata Eger top borászataiból:
A prestige borkóstoló előnye, hogy  5 legjobb egri és Eger környéki borászat borai egy helyen kóstolhatóak.

A borokat 10 borászat, közel 100 féle borából választjuk az ételekhez illően, sommelier segítségével.

Borászataink: Thummerer Vilmos pincészete, Sike Tamás pincészete,
St. Andrea pincészet, Demeter borászat, Dula pincészet, Kőporos borászat,Vincze Béla borászat,
Gál Lajos pincészet, Kovács Nimród pincészete, Juhász Péter pincészete, Varsányi pincészet, Tóth Ferenc pincészet. 

Standard borajánlat:

  • egri olasz rizling száraz fehérbor
  • egri leányka félszáraz  fehérbor
  • egri muskotály édes fehérbor
  • egri bikavér száraz vörösbor
  • egri zweigelt félédes vörösbor

 

Borkorcsolya ajánlataink:

Sajtvariációk almával, dióval

  • kis adag
  • nagy adag

Magyaros paraszt lakoma (szalámi, kolbász, sonka, szalonna, friss zöldségek)

  • kis adag
  • nagy adag
 

Egyedi igények alapján a legnemesebb pálinkákból pálinkakóstolókat is tartunk.

Program ajánlat 2023 - 2024.

Folklórprogram:

A tánccsoport népviseletben magyaros táncokat mutat be, csárdásra tanítja a vendégeket. A programot az étkezések között tekinthetik meg a vendégek.

Borlovag avatás:

Ebéd vagy vacsora után a vendégek közül, egy hangulatos, vidám játék keretében, Borlovagokat avatunk, akik ezért diplomát kapnak. A játékban minden vendég részt vesz, ezáltal vidám befejezése az étkezésnek.

Bor-próba:

Készítse el Eger legjobb bikavérét! A játék során a vendégek részesei lehetnek az egri csodának, az egri bikavér készítésének. A bikavér készítés rövid történetének ismertetése után 2-3 csoport készítheti el a bikavért. A csoportok maguk közül Borbírát (sommelier-t) választanak, aki az elkészített bikavéreket megkóstolja és értékeli, majd kiválasztja a legjobbat. A legjobb bikavért készítő csoport és a Borbíró is elnyeri méltó jutalmát.

Kapcsolat

3300 Eger, Szépasszony-völgy

Tel.: (+36 36) 413 172

GPS:
47° 53′ 30.548″N, 20° 21′ 32.726″E

Email: info@kodmoncsarda.hu

Adatvédelem

Közösségi oldalak

Fizetési lehetőségek

Szépkártyás fizetés