Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanHungarianPolishSlovak

Magyaros vendéglátás kül- és belföldi csoportoknak

Tisztelt Utazási Irodák, idegenvezetők, tour-operátorok, rendezvény-szervezők!

 

Aki Egerbe látogat, az biztosan eljön a Szépasszonyvölgybe.

Belföldi és külföldi csoportjaink részére külön ajánlatokat állítottunk össze, melyek hűen tükrözik a magyaros konyha kínálatát.

Éttermünk a híres Szépasszonyvölgyben található. November 1-től, április 30-ig a parkolásért nem kell díjat fizetni a busszal érkezőknek sem.

Ősszel és télen 350 fő, míg nyáron a virágos teraszon 200 főt tudunk elhelyezni. Belső termeink modern légcserélő berendezéssel vannak ellátva.

 

Az alábbi ajánlatainkat min. 20 fős csoportok részére állítottuk össze, közel 30 éves tapasztalatunk alapján. Az étkezésekhez borkóstoló is rendelhető. Nem csak étkezést, borkóstolást, hanem játékos, kedves programjainkat is a figyelmébe ajánljuk.

Árainkat rugalmasan kezeljük. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Az év minden napján nyitva tartunk, 12:00 órától.

12:00 óra előtt üzenetrögzítő működik, visszahívjuk.

 

Borkóstoló akár 100 féle borból! Borkóstolóink óriási előnye, hogy nem csak egy borászat, hanem 15 legjobb egri borászat, közel 100 féle borából tudunk összeállítani borkóstolókat, melyekhez rövid borbemutató is tartozik. (magyar, angol és német nyelven is).

Programok

Folklórprogram:

A tánccsoport népviseletben magyaros táncokat mutat be, csárdásra tanítja a vendégeket. A programot az étkezések között tekinthetik meg a vendégek.

Borlovag avatás:

Ebéd vagy vacsora után a vendégek közül, egy hangulatos, vidám játék keretében, Borlovagokat avatunk, akik ezért diplomát kapnak. A játékban minden vendég részt vesz, ezáltal vidám befejezése az étkezésnek.

Bor-próba:

Készítse el Eger legjobb bikavérét! A játék során a vendégek részesei lehetnek az egri csodának, az egri bikavér készítésének. A bikavér készítés rövid történetének ismertetése után 2-3 csoport készítheti el a bikavért. A csoportok maguk közül Borbírát (sommelier-t) választanak, aki az elkészített bikavéreket megkóstolja és értékeli, majd kiválasztja a legjobbat. A legjobb bikavért készítő csoport és a Borbíró is elnyeri méltó jutalmát.

Kapcsolat

3300 Eger, Szépasszony-völgy

Tel.: (+36 36) 413 172

GPS:
47° 53′ 30.548″N, 20° 21′ 32.726″E

Email: info@kodmoncsarda.hu

Adatvédelem

Közösségi oldalak

Fizetési lehetőségek

Szépkártyás fizetés